Du kan få dit kodeord igen ved at indtaste din e-mail-adresse. Det er vigtigt at du indtaster den samme e-mail adresse som du brugte ved tilmeldingen, da systemet ellers ikke kan finde dig.

Huske evt. at checke dit spam-filter, da vi har erfaret at vores mails ofte havner der.

Email:

Har du ikke modtaget nogen mail inden for en time, bedes du kontakte os elektronisk eller telefonisk.

Telefon: +45 8988 5066

Vores telefonsupport er åben mandag-onsdag + fredag imellem 12-16 og torsdag 12-18.
Sørg for at have dit login klar, så vi på bedste vis kan hjælpe dig på vej.
Har du ikke dit login kan du i stedet bruge din email eller kortoplysninger.

Kundeservice er lige nu lukket

Online support

Vores onlinesupport er åben døgnet rundt, og vi svarer normalt inden for få timer. Husk altid at angive dit login og eventuelle andre informationer så vi kan finde dig i vores system

English : Danish : Swedish : Norwegian : Finish