Medlemskaber

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan opsige dit medlemskab når som helst. Klik her og udfyld formularen.

Efter opsigelsen vil du modtage en mail der bekræfter opsigelsen. Modtager du ikke den, bør du af sikkerhedsmæssige hensyn kontakte os.

Jeg har mistet med brugernavn og/eller kodeord. Hvad gør jeg?

Hvis du har mistet dit brugernavn eller kodeord kan du benytte sig af vores "glemt kodeord"-formular. Her skal du blot indtaste din email adresse og vi sender dig dit brugernavn og kodeord. Husk: Det er ekstremt vigtigt at du bruger den mail adresse du brugte ved tilmeldingen, da systemet ellers ikke kan finde dig.

Kan systemet ikke finde dig, eller du ikke modtager nogen mail, beder vi dig kontakte vores support, som vil hjælpe dig.

Jeg kan ikke logge ind, hvorfor ikke?

Der kan være flere grunde til at du ikke kan logge ind:
* Dit medlemskab er udløbet, eller du har ikke betalt
* Du har glemt dig brugernavn eller kodeord, eller taster forkert
* Der er opdaget misbrug af dit login (f.eks. at det er blevet brugt af flere personer)

Jeg har opsagt mit medlemskab, men er stadig blevet opkrævet penge?

Hvis dette er tilfældet bedes du kontakte vores support med det samme.

Hvordan ændrer jeg mine personlige data (navn, adresse, kreditkort)?

Af sikkerhedsmæssige årsager kan dette ikke lade sige gøre. Vi har kun begrænset adgang til disse informationer.

Tekniske spørgsmål

Filmene stopper efter et par sekunder

Dette skyldes givetvis at du har en ældrer version af Flash (minder en version 9.115). Vi beder dig forsøge at opgradere til den seneste version. Klik her for at downloade..

Der mangler enten lyd eller billede

Dette sker en gang i mellem med Windows Media Player. Vi beder dig forsøge opgradere til den seneste version. Windows Media Player, Adobe Flash Player.

Virker jeres site til Mac?

Ja. For at se film i Windows Media format, kræver det dog at du har installeret Windows Media Player for Mac, eller Quicktime pluginet, Flip4Mac. Klik her for at downloade..

Hvordan afspiller jeg Downloadet Flash Videos (.flv filer) på min computer?

Flash Video filer (f.eks. movie.flv) er et specielt film format, som normalt ikke afspilles på hjemme computere. For at afspille dem, skal du bruge en speciel video player.

Den nemmeste måde at afspille flv filer på, er med Wimpy Desktop FLV Player (FREE). Det er en lille afspiller, som du skal installeres på din computer. Den kan afspille alle flv filer på dette site, samt alle andre flv filer du måtte have på din computer.

Du kan downloade Wimpy Player her (til windoes eller OSX).

Klik her for at downloade.

Tilslut din PC til dit TV

Klik her for at læse vores guide

Telefon: +45 8988 5030

Vores telefonsupport er åben mandag-onsdag + fredag imellem 12-16 og torsdag 12-18.
Sørg for at have dit login klar, så vi på bedste vis kan hjælpe dig på vej.
Har du ikke dit login kan du i stedet bruge din email eller kortoplysninger.

Kundeservice er lige nu åben

Online support

Vores onlinesupport er åben døgnet rundt, og vi svarer normalt inden for få timer. Husk altid at angive dit login og eventuelle andre informationer så vi kan finde dig i vores system

English : Danish : Swedish : Norwegian : Finish