Voit peruuttaa jäsenyytesi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot, sinut ohjataan sivulle, jossa voit peruuttaa jäsenyytesi.

Kun olet peruuttanut jäsenyytesi, luottokorttiasi ei enää laskuteta. Käyttäjätunnuksesi pysyy voimassa maksamasi kauden loppuun asti.

Käyttäjätunnus:
Salasana:

Voit peruuttaa jäsenyytesi täyttämällä alla olevan lomakkeen. Kun olet täyttänyt kaikki vaadittavat tiedot, sinut ohjataan sivulle, jossa voit peruuttaa jäsenyytesi.

Kun olet peruuttanut jäsenyytesi, luottokorttiasi ei enää laskuteta. Käyttäjätunnuksesi pysyy voimassa maksamasi kauden loppuun asti.

Puhelin: +45 8988 5030

Puhelintukemme on auki arkipäivisin klo 10.00-14.00 CET. Jotta tukitapahtuma sujuisi mahdollisimman sujuvasti, pidäthän kirjautumistietosi lähettyvillä. Mikäli sinulla ei ole kirjautumistietojasi, varaa lähellesi käyttämäsi sähköpostiosoite tai luottokortti.

Asiakaspalvelu on nyt suljettu

Internet-tuki

Internet-tukemme on auki 24/7, ja arkipäivisin saat tavallisesti vastauksen ongelmaasi muutaman tunnin sisällä. Muistathan kertoa käyttäjätunnuksesi ja muut tarvittavat tiedot, jotta löydämme sinut järjestelmistämme.

English : Danish : Swedish : Norwegian : Finish