Jäsenyydet

Kuinka voin peruuttaa jäsenyyteni?

Voit peruuttaa jäsenyytesi milloin tahansa. Voit peruuttaa jäsenyytesi klikkaamalla tästä.

Peruuttamisen jälkeen saat vahvistusviestin sähköpostiisi. Mikäli et saa vahvistusviestiä, ota meihin yhteyttä varmistaaksesi, että peruutus suoritettiin asianmukaisesti.

Olen kadottanut käyttäjätunnukseni ja salasanani, mitä teen?

Mikäli olet kadottanut käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, voit käyttää "unohditko salasanasi" -toimintoa. Syötät vain sähköpostiosoitteesi, ja sinulle lähetetään viesti, jossa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi. Muista: On erittäin tärkeää, että annat saman sähköpostiosoitteen, jonka annoit liittyessäsi palveluun; muuten emme löydä tietojasi järjestelmästämme.

Mikäli tietojasi ei löydy järjestelmästä tai et saa sähköpostiviestiä, ota yhteyttä tukipalveluumme, niin he auttavat sinua.

En pääse kirjautumaan sisään, miksi?

* Jäsenyytesi on vanhentunut tai peruutettu
* Olet unohtanut oikean käyttäjätunnuksesi tai salasanasi, tai olet kirjoittanut ne väärin
* Käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ovat vaarantuneet (lue: päässeet muiden ihmisten tietoon)

Olen peruuttanut jäsenyyteni mutta maksut eivät ole loppuneet

Ota välittömästi yhteyttä tukipalveluumme.

Kuinka muuta omia tietojani? (nimi, osoite, luottokortti)?

Turvallisuussyistä meillä on vain rajoitettu pääsy näihin tietoihin, emmekä pysty tekemään niihin muutoksia.

Tekniset ongelmat

Elokuva lakkaa pyörimästä muutaman sekunnin kuluttua

Tämä voi johtua siitä, että Adobe Flash -versiosi on vanhentunut (vanhempi kuin versio 9.115). Päivitäthän Adobe Flash -soittimesi uusimpaan versioon. Klikkaa tästä ladataksesi..

Ääni tai kuva puuttuu

Tämä ongelma voi johtua vanhentuneen soittimen käytöstä. Yritä päivittää Windows Media Player, Adobe Flash Player.

Toimiiko sivustonne Macintosh (Mac) -tietokoneilla?

Kyllä. Jotta voisit katsoa Windows Media -formaatissa olevia elokuvia, sinun tulee asentaa Macille tarkoitettu Windows Media Player tai Quicktime-liitännäinen nimeltä Flip4Mac. Klikkaa tästä ladataksesi..

Kuinka toistan ladattuja FLV-tiedostoja (Adobe Flash Video) tietokoneellani?

Flash video -tiedosto (eli: movie.flv) on erityinen elokuvaformaatti, jota ei tavallisesti pysty toistamaan kotitietokoneilla. Mikäli sinulla on ongelmia tiedostojen toistamisen kanssa, tarvitset siihen erityisen videosoittimen.

Helpoin tapa toistaa FLV-tiedostoja on käyttää Wimpy Desktop FLV Player -soitinta (ILMAINEN). Sinun tulee asentaa soitin koneellesi, jotta voisit toistaa sillä tältä sivustolta löytyviä FLV-tiedostoja, sekä muita koneellasi olevia FLV-tiedostoja.

Klikkaa tästä ladataksesi.

.

.

Puhelin: +45 8988 5030

Puhelintukemme on auki arkipäivisin klo 10.00-14.00 CET. Jotta tukitapahtuma sujuisi mahdollisimman sujuvasti, pidäthän kirjautumistietosi lähettyvillä. Mikäli sinulla ei ole kirjautumistietojasi, varaa lähellesi käyttämäsi sähköpostiosoite tai luottokortti.

Asiakaspalvelu on nyt suljettu

Internet-tuki

Internet-tukemme on auki 24/7, ja arkipäivisin saat tavallisesti vastauksen ongelmaasi muutaman tunnin sisällä. Muistathan kertoa käyttäjätunnuksesi ja muut tarvittavat tiedot, jotta löydämme sinut järjestelmistämme.

English : Danish : Swedish : Norwegian : Finish