Fyll ut skjemaet nedenfor for å avslutte medlemskapet ditt. Etter at du har angitt all nødvendig informasjon, vil du bli sendt videre til en side hvor du kan avbestille medlemskapet.

Når du avbestiller medlemskapet ditt, vil ikke kredittkortet ditt bli belastet ytterligere, og din tilgang til siden vil fortsette inntil den medlemskapsperioden du har betalt for utgår.

Brukernavn:
Passord:

Fyll ut skjemaet nedenfor for å avslutte medlemskapet ditt. Etter at du har angitt all nødvendig informasjon, vil du bli sendt videre til en side hvor du kan avbestille medlemskapet.

Når du avbestiller medlemskapet ditt, vil ikke kredittkortet ditt bli belastet ytterligere, og din tilgang til siden vil fortsette inntil den medlemskapsperioden du har betalt for utgår.

Telefon: +45 8988 5030

Servicetelefonen vår er åpen alle ukedager mellom 10 och 14 CET. For å sikre rask og enkel støtte, ber vi deg ha innloggingsinformasjon for hånden. Dersom du ikke har innloggingsinformasjon, må du ha epostadresse og det kredittkortet du brukte tilgjengelig.

Kundeservice for øyeblikket stengt

Nettbasert kundestøtte

Vår nettbaserte kundestøtten er døgnåpen, og vi svarer deg vanligvis i løpet av et par timer på ukedagene. Husk å angi brukernavn og annen informasjon som kan hjelpe oss å finne deg i systemene våre.