Du får tilsendt passord ved å angi epostadresse. Det er viktig at du angir samme epostadresse som du brukte da du registrerte deg.

Husk å sjekke i søppelposten. Vår erfaring er at epost fra oss ofte merkes som søppelpost.

Epost:

Dersom du ikke mottar en epost innen en time, kan du kontakte oss elektronisk eller via telefon.

Telefon: +45 8988 5030

Servicetelefonen vår er åpen alle ukedager mellom 10 och 14 CET. For å sikre rask og enkel støtte, ber vi deg ha innloggingsinformasjon for hånden. Dersom du ikke har innloggingsinformasjon, må du ha epostadresse og det kredittkortet du brukte tilgjengelig.

Kundeservice for øyeblikket stengt

Nettbasert kundestøtte

Vår nettbaserte kundestøtten er døgnåpen, og vi svarer deg vanligvis i løpet av et par timer på ukedagene. Husk å angi brukernavn og annen informasjon som kan hjelpe oss å finne deg i systemene våre.