Medlemskap

Hvordan kan jeg avslutte medlemskapet mitt?

Du kan avslutte et medlemskap når som helst. Klikk her for å avslutte medlemskapet ditt.

Når du har avsluttet medlemskapet, vil du motta en bekreftelsesepost. Dersom du ikke mottar en bekreftelse på av medlemskapet er avsluttet, kan du ta kontakt med oss for å sikre at avbestillingsprosessen ble gjennomført korrekt.

Jeg har mistet brukernavn og passord. Hva kan jeg gjøre?

Dersom du har mistet brukernavn eller passord, kan du bruke funksjonen "glemt passord", hvor du angir epostadressen din. Du vil da få tilsendt en epost med brukernavn og passord. Husk: Det er svært viktig at du bruker samme epostadresse som da du registrerte deg. Dette for at systemet skal kunne finne den informasjonen du ønsker.

Dersom systemet ikke finner informasjon om deg, eller dersom du ikke mottar en epost, kan du kontakte kundeservice som vil hjelpe deg videre.

Hvorfor kan jeg ikke logge meg inn?

Det kan være flere grunner til at du ikke kan logge deg inn:
* Medlemskapet ditt er gått ut eller er kansellert
* Du har glemt riktig brukernavn eller passord, eller du har angitt det feil
* Brukernavnet og passordet ditt har blitt kompromittert (f.eks. delt med andre)

Jeg har avsluttet medlemskapet mitt, men jeg betaler fortsatt.

Ta omgående kontakt med kundeservice.

Hvordan kan jeg endre personlig informasjon (navn, adresse, kredittkort)?

Av sikkerhetsgrunner har vi kun begrenset tilgang til slik informasjon og kan ikke endre dette.

Tekniske problemer

Filmene stopper opp etter få sekunder

Dette kan skyldes at din versjon av Adobe Flash er for gammel (eldre enn versjon 9.115). Du bør oppdatere Adobe Flash til nyeste versjon. Klikk her for å laste ned..

Lyd eller bilde mangler

Dette er et problem som kan oppstå dersom du bruker for gammel programvare. Prøv å oppdatere Windows Media Player, Adobe Flash Player.

Fungerer siden deres også på Macintosh (Mac)?

Ja. For å kunne se filmer i Windows Media-format kreves det at du installerer Windows Media Player for Mac eller en Quicktime plugin som kalles Flip4Mac. Klikk her for å laste ned..

Hvordan kan jeg spille av nedlastede FLV (Adobe Flash video) på PC-en min?

Flash videofiler (f.eks. movie.flv) er et spesielt filmformat som vanligvis ikke kan spilles av på PC-er. Dersom du har problemer med å vise dem, trenger du en spesiell videospiller.

Den enkleste måten å spille av FLV-filer på er med Wimpy Desktop FLV Player (GRATIS). Du må installere den i systemet ditt, og den kan spille av FLV-filer fra både denne siden og andre FLV-filer du har på PC-en din.

Klikk her for å laste ned.

.

.

Telefon: +45 8988 5030

Servicetelefonen vår er åpen alle ukedager mellom 10 och 14 CET. For å sikre rask og enkel støtte, ber vi deg ha innloggingsinformasjon for hånden. Dersom du ikke har innloggingsinformasjon, må du ha epostadresse og det kredittkortet du brukte tilgjengelig.

Kundeservice for øyeblikket stengt

Nettbasert kundestøtte

Vår nettbaserte kundestøtten er døgnåpen, og vi svarer deg vanligvis i løpet av et par timer på ukedagene. Husk å angi brukernavn og annen informasjon som kan hjelpe oss å finne deg i systemene våre.