Fyll i formuläret nedan för att annullera ditt medlemskap. Efter att du har matat in alla nödvändiga uppgifter, kopplas du över till en sida där du kan annullera ditt medlemskap.

När du har annullerat ditt medlemskap, debiteras inga ytterligare betalningar från ditt kreditkort, och din tillgång till siten fortsätter till slutet för den medlemsperiod du har betalt för.

Användarnamn:
Lösenord:

Fyll i formuläret nedan för att annullera ditt medlemskap. Efter att du har matat in alla nödvändiga uppgifter, kopplas du över till en sida där du kan annullera ditt medlemskap.

När du har annullerat ditt medlemskap, debiteras inga ytterligare betalningar från ditt kreditkort, och din tillgång till siten fortsätter till slutet för den medlemsperiod du har betalt för.

Telefon: +45 8988 5030

Vår telefonsupport är öppen på vardagar mellan 10.00 – 14.00(CET). För att garantera en snabb supportprocess, se till att ha dina login färdig. Om du inte har din login,ha din e-mailadress tillhanda eller kreditkortet som du använt.

Kundservice är nu stängd

Online support

Vår online support är öppen hela dygnet, på veckans alla dagar och du får normalt svar inom några timmar på vardagar. Glöm inte att ge ditt användarnamn eller annan information för att hjälpa oss att lokalisera dig i våra system.