För att vi skall kunna hjälpa dig, är det viktigt att vi får korrekt information från dig. Kontrollera att du har angett korrekt e-mailadress och kom ihåg att ange ditt användarnamn.

Namn (Förnamn + Efternamn):
Användarnamn:
Email:
Ärende:
Meddelande:

Adress

Om du vill kontakta oss per e-mail, kan du göra det till följande adresse: kundeservice@npay.dk

Telefon: +45 8988 5030

Vår telefonsupport är öppen på vardagar mellan 10.00 – 14.00(CET). För att garantera en snabb supportprocess, se till att ha dina login färdig. Om du inte har din login,ha din e-mailadress tillhanda eller kreditkortet som du använt.

Kundservice är nu stängd

Online support

Vår online support är öppen hela dygnet, på veckans alla dagar och du får normalt svar inom några timmar på vardagar. Glöm inte att ge ditt användarnamn eller annan information för att hjälpa oss att lokalisera dig i våra system.