Du kan hämta ditt lösenord genom att ange din e-mailadress. Det är viktigt att du anger samma e-mailadress som du använde när du loggade in i systemet för att vi skall kunna hitta dig.

Glöm inte att kontrollera ditt spamfilter, erfarenheten har visat att våra e-mail ofta blir markerade som spam.

Email:

Om du inte får något e-mail inom en timme, vänligen kontakta oss elektroniskt eller per telefon.

Telefon: +45 8988 5030

Vår telefonsupport är öppen på vardagar mellan 10.00 – 14.00(CET). För att garantera en snabb supportprocess, se till att ha dina login färdig. Om du inte har din login,ha din e-mailadress tillhanda eller kreditkortet som du använt.

Kundservice är nu stängd

Online support

Vår online support är öppen hela dygnet, på veckans alla dagar och du får normalt svar inom några timmar på vardagar. Glöm inte att ge ditt användarnamn eller annan information för att hjälpa oss att lokalisera dig i våra system.