Medlemskap

Hur kan jag annullera mitt medlemskap?

Du kan alltid annullera ditt medlemskap. Klicka här för att annullera ditt medlemskap.

Efter annulleringen får du en bekräftelse med e-mail. Om du inte får bekräftelsen, kontakta oss vänligen för att försäkra att annulleringsprocessen har blivit riktigt utförd.

Jag har glömt mitt användarnamn och lösenord, vad skall jag göra?

Om du har glömt ditt användarnamn eller lösenord, kan du använda vår ”lösenords”-funktion, där du helt enkelt anger din e-mailadress, och därefter sänds en e-mail till dig med användarnamn och lösenord. Kom ihåg: Det är extremt viktigt att använda den e-mailadress som du använde när du registrerade dig i systemet för att kunna lokalisera din information.

Om systemet inte kan hitta dina uppgifter, eller om du inte får någon e-mail, kontakta vår support och de kommer att hjälpa dig.

Jag kan inte logga in, varför?

Det kan finnas flera anledningar för att du inte kan logga in:
* Ditt medlemskap har gått ut eller blivit uppsagt
* Du har glömt korrekt användarnamn eller lösenord, eller du har felstavat det
* Ditt användarnamn eller lösenord har blivit osäkert (t.ex. delat med andra)

Jag har annullerat mitt medlemskap, men betalningarna har inte upphört?

Kontakta direkt vår support.

Hur kan jag ändra mina personliga uppgifter? namn, adress, kreditkort)?

Av säkerhetsskäl har vi bara begränsad åtkomst till dessa uppgifter, och därför kan vi ändra dem.

Tekniska frågor

Filmerna stannar efter några sekunder

Detta kan bero på att din Adobe Flash version är för gammal (äldre än version 9.115). Uppdatera din Adobe Flash Player till den senaste versionen. Klicka här för att ladda ner..

Antingen ljud eller video fattas

Detta kan hända vid användning av en för gammal Player. Försök vänligen att uppdatera din Windows Media Player här, eller Adobe Flash Player här. Windows Media Player, Adobe Flash Player.

Arbetar din site med Macintosh (Mac) datorer?

Ja. För att kunna titta på filmer i Windows Media format, krävs det att du installerar Windows Media Player för Mac eller en Quicktime plugin kallad Flip4Mac. Klicka här för att ladda ner..

Hur spelar jag nedladdade FLV (Adobe Flash video)filer på min dator?

Flash video filer (t.ex. movie.flv) är ett speciellt filmformat, som normallt inte går att spela upp på hemmadatorer. Om du har problem att spela dem, behöver du en speciell video Player.

Det lättaste sättet att spela FLV filer är med Wimpy Desktop FLV Player (GRATIS). Du måste installera den på ditt system, och med den kan spela FLV filer från denna site samt andra FLV filer som du eventuellt har i din dator.

Klicka här för att ladda ner.

.

.

Telefon: +45 8988 5030

Vår telefonsupport är öppen på vardagar mellan 10.00 – 14.00(CET). För att garantera en snabb supportprocess, se till att ha dina login färdig. Om du inte har din login,ha din e-mailadress tillhanda eller kreditkortet som du använt.

Kundservice är nu stängd

Online support

Vår online support är öppen hela dygnet, på veckans alla dagar och du får normalt svar inom några timmar på vardagar. Glöm inte att ge ditt användarnamn eller annan information för att hjälpa oss att lokalisera dig i våra system.